Kapunyitás

Szép jó napot, kedves Látogató!

Egy - még merőben szárnyait bontogató - írópalánta legfrissebb blogjába botlottál, melynek - személyesebb jellege lévén - egyenlőre én sem tudom, pontosan mi áll a fő fókuszpontjában. Igyekszem általam érdekfeszítőnek talált dolgokról szóló cikkekkel, változatos novellákkal, és elképesztőnek vagy épp botrányosnak talált könyvekről, filmekről, s sorozatokról alkotott véleményemmel megtölteni a weblapot, melyre időről-időre egy érdekfeszítő interjú, blogajánló, és az adott évszakhoz kapcsolódó bejegyzés is felkerül majd. Amennyiben sikerült felkeltenem érdeklődésed, örömmel ajánlom figyelmedbe az oldalsáv, valamint a lapok átböngészését, melyek az oldal számtalan funkcióját hivatottak felsorolni. Ezek közt - a fentiek mellett természetesen - helyet biztosítok majd kurta, többnyire hirtelen elhatározásból megírt gondolatmeneteknek, melyek gyakorisága nincs kőbe vésve, e mellett pedig, ha minden jól megy, egy rövidebb regényemet is feltöltöm majd a blogra, ezzel is szórakoztatva a jövőbeni olvasóközönséget, no meg azt az egy-két idetévedőt, akik előszeretettel nézegetik az ilyesmit. Hangsúlyt kapnak még a mindennapok ihlette bejegyzések; előszeretettel töltöm szabadidőm ezen posztok megírásával, így nagy valószínűséggel meglepő gyakorisággal botolhattok majd beléjük az oldalon, melyet igyekszem heti rendszerességgel frissíteni.
Minden erőmmel azon vagyok, hogy eme weblap ne csak nekem, hanem nektek is kellemes kikapcsolódást nyújtson majd, így amennyiben hozzám intézendő kérdésetek, észrevételetek, avagy javaslatotok akad a jövőbeni bejegyzések tartalmát illetően, tárt karokkal várom leveled, megjegyzésed, vagy épp chat-beli üzeneted, kinek hogy kényelmes.

S hogy a későbbiekben visszalátogatsz-e majd a blogra? Az már csak rajtad áll.

Végtelen, s feltétlen szeretettel,
Lynne Cartwright

2 megjegyzés:

  1. Kedves Lynne! :)

    Nem igazán tudtam, hogy hova írjak megjegyzést, de úgy gondoltam, ide, az első bejegyzéshez megfelel.

    Végig böngésztem a blogot, egyből megfogott. (Haha, rímelt is.) Nagyon tetszik, hogy a design egyszerű, minden megtalálható. Amit észrevettem... Gyönyörűen fogalmazol! :)

    Azt hiszem, számíthatsz arra, hogy egy-egy bejegyzésed után nyomott hagyok. ;)

    Sok-sok puszi: Réka.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Réka!

      Nem is tudod mennyire hálás vagyok kommentedért, melynek közzétételi helye több, mint tökéletes, s a tény, hogy blogom elnyerte tetszésed szintén határtalan örömmel tölt el. Mind a kinézetet, mind a fogalmazásomat illető bókot köszönöm; hamarosan közzétételre kerül az első tényleges bejegyzés is.:)

      Várlak vissza!
      Sok szeretettel, Lynne

      Törlés